
SMAKSMENY
SOMMERSALAT
Sprøstekt spekeskinke, Rosalita, jordbær, ristet gresskarkjerner og løvetannsirup.
Summersalad – crispy cured ham, Rosalita cheese, roasted pumpkin seeds and dandelion syrup.
* Melk,
KAMSKJELL
Serveres med blomkålkrem, krutonger og syrlig eplevinaigrette.
Pan fried scallops with cauliflower purée, crutons and apple vinaigrette.
* Bløtdyr, sulfitter, melk,
KVEITE
Serveres med nepe, romanesco, vårløk, kjørvel- og spinatolje og blåskjellsaus.
Halibut served with turnip, romanesco, spring onion, chervil- and spinach oil and mussel sauce.
* Fisk, bløtdyr, melk, sulfitter,
YTREFILET AV KALV
Serveres med minigulrøtter, nykål, syltet reddik, estragonemulsjon og chimichurry.
Veal sirloin served with baby carrots, kale, pickled radish, tarragon emulsion and chimichurri.
* Sulfitter, egg, melk,
MELKESJOKOLADE CRÉMEUX
Serveres med krystallisert melkesjokolade og pasjonsfruktsorbet.
Milk chocolate crémeux served with crystallized milk chocolate and passion fruit sorbet.
* Egg, melk,