Meny
Bordbestilling
Om oss
Arrangementer
Meny
Lunsjmeny
Vinliste
Smaksmeny
TARTAR
Gravet eggeplomme – sennepsfrø – karsemajones
Tartar – cured egg yolk – mustard seeds – cress mayonnaise
Egg, sulfitt, sennep
STEKT KAMSKJELL
Fennikel – mandarin glace – beurre blanc
Fried scallops – fennel – tangerine glace – beurre blanc
Bløtdyr, sulfitt, melk
BREIFLABB
Pastinakk – gresskarpuré – sjøkreps saus
Monkfish - parsnip – pumpkin puree – crayfish sauce
Fisk, skalldyr, melk
INDREFILET AV OKSE
Selleripuré – aspargesbønner - cherrytomater - béarnaisesaus
Beef tenderloin - celery puree – asparagus beans - cherry tomatoes - béarnaise sauce
Melk, sulfitt, egg
CRÈME BRÛLÉE
Multer – crème chantilly
Crème Brûlée - cloudberries – crème chantilly
Melk, egg
Forretter
ØSTERS
65
,-
per stk.
Mignonette – naturell – hot sauce
Oysters - choose between three different varieties: mignonette – natural – hot sauce
Bløtdyr, sulfitt
TARTAR
215
,-
Gravet eggeplomme – sennepsfrø – karsemajones
Tartar – cured egg yolk – mustard seeds – cress mayonnaise
Egg, sulfitt, sennep
STEKT KAMSKJELL
240
,-
Fennikel – mandarin glace – beurre blanc
Fried scallops – fennel – tangerine glace – beurre blanc
Bløtdyr, sulfitt, melk
KREMET FISKESUPPE
210
,-
Fisk – reker – purre – selleri – fennikel - urteolje
Creamy fish soup – fish – shrimps – leek – fennel – herb oil
Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, sulfitt
Hovedretter
KREMET FISKESUPPE
295
,-
Fisk – reker – purre – selleri – fennikel - urteolje
Creamy fish soup – fish – shrimps – leek – fennel – herb oil
Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, sulfitt
BREIFLABB
485
,-
Pastinakk – gresskarpuré – sjøkreps saus
Monkfish - parsnip – pumpkin puree – crayfish sauce
Fisk, skalldyr, melk
JULETORSK
510
,-
Torskerygg – gulrot – torskerogn - Sandefjordsmør
Cod loin - carrot - cod roe - Sandefjord butter
Fisk, melk, sulfitt
LUTEFISK
550
,-
/ 2. gangs servering 195,-
Ryggstykke av lutefisk med tradisjonelt tilbehør – ertestuing – bacon – sennep – brunost – sirup – flatbrød – lefser
“Lutefisk” with the traditional accessories
Fisk, melk, sulfitt, sennep, hvete (lefser og flatbrød)
INDREFILET AV OKSE
565
,-
Selleripuré – aspargesbønner - cherrytomater - béarnaisesaus
Beef tenderloin - celery puree – asparagus beans - cherry tomatoes - béarnaise sauce
Melk, sulfitt, egg
RIBBE fra Sørlandskjøtt
485
,-
Langtidstekt ribbe – medisterkake – rødkål - ribbesaus
Long roasted pork belly - meatballs made from pork - red cabbage – gravy
Melk, sulfitt, hvete
PINNEKJØTT fra Sørlandskjøtt
495
,-
Kålrotstappe - pinnesjy
Cured rack of lamb – root vegetable mash - jus
Melk, sulfitt
BAKT GRESSKAR
320
,-
Tomat- og rosinkompott – gresskarpuré – chiliolje - hvitløkchips
Baked pumpkin - tomato and raisin compote - pumpkin puree - chili oil - garlic chips
Sulfitt, sesam
Desserter
RISKREM
185
,-
Brente mandler – kirsebærsaus
Creamed rice – roasted almonds – cherry sauce
Melk, mandler, sulfitt
SJOKOLADE NEMESIS
195
,-
Espresso cremeux – blåbærkompott – tonka is
Chocolate nemesis - espresso cremeux – blueberry compote – tonka ice cream
Melk, egg
CRÈME BRÛLÉE
195
,-
Multer – crème chantilly
Crème Brûlée - cloudberries – crème chantilly
Melk, egg
NORSKE OSTER
240
,-
Salte nøtter – tomatmarmelade – Mörsjödeli kjeks
Norwegian cheeses - salty nuts – tomato jam – Mörsjödeli crackers
Melk, hvete, cashewnøtter, valnøtter, mandler, sulfitt
PETIT FOURS
95
,-
Tre biter sjokoladekonfekt eller annet søtt - spør din servitør om dagens utvalg
Three pieces of chocolate candy or other sweets. Ask your waiter about the selection of the day
Spør din servitør
Vår 2-retters julelunsj
Serveres inne frem til kl. 18.00
JULETALLERKEN
Pinnekjøtt, ribbe og medisterkake med kålrotstappe, rødkål og ribbesaus.
Cured rack of lamb, long roasted pork belly and meatballs made from pork with root vegetable mash, red cabbage and gravy.
Melk, sulfitt, hvete.
RISKREM
Brente mandler og kirsebærsaus.
Creamed rice, roasted almonds and cherry sauce.
Melk, mandler, sulfitt.
Lunsjretter
FISKESUPPE
210
,-
liten / 295,- stor
Vår egen kremet fiskesuppe, serveres med brød og smør.
Creamy fish soup served with bread and butter.
Skalldyr, fisk, bløtdyr, melk, selleri, sulfitt, hvete(brød).
RIBBESANDWICH
245
,-
Ribbe serveres med syltet rødkål og sennepsmajones på landbrød.
Rib sandwich served with pickled red cabbage and mustard mayo.
Hvete, sulfitt, egg, sennep.
SKAGENSMØRBRØD
265
,-
Skagenrøre med håndpillede reker og ørretrogn. Serveres på loff med salat.
«Skagenrøre» with shrimps and roe. Served on white bread with salad.
Melk, skalldyr, fisk, hvete, sennep, sulfitt.
KYLLINGSALAT
295
,-
Salat med kylling, bacon jam, småtomater, krutonger, parmesan, ramsløk pesto og yuzu dressing. Serveres med brød og smør.
Salad with chicken, bacon jam, small tomatoes, croutons, parmesan, ramson pesto and yuzu dressing. Served with bread and butter.
Sennep, hvete, melk, sulfitt, fisk.
HAMBURGER
310
,-
Serveres med cheddarost, bacon jam, salat, vår egen burgerdressing og pommes frites.
Served with cheddar cheese, bacon jam, salad, burger dressing and French fries.
Hvete, egg, melk, sennep, sulfitt, fisk.
BAKT GRESSKAR
320
,-
Tomat- og rosinkompott, gresskarpuré, chiliolje og hvitløkchips.
Baked pumpkin, tomato and raisin compote, pumpkin puree, chili oil and garlic chips.
Sulfitt, sesam.
Desserter
RISKREM
185
,-
Brente mandler og kirsebærsaus.
Creamed rice, roasted almonds and cherry sauce.
Melk, mandler, sulfitt.
SJOKOLADE NEMESIS
195
,-
Espresso cremeux, blåbærkompott og tonka is.
Chocolate nemesis, espresso cremeux, blueberry compote and tonka ice cream.
Melk, egg.
CRÈME BRÛLÉE
195
,-
Multer og crème Chantilly.
Crème Brûlée, cloudberries and crème Chantilly.
Melk, egg.
PETIT FOURS
95
,-
Tre biter sjokoladekonfekt eller annet søtt - spør din servitør om dagens utvalg.
Three pieces of chocolate candy or other sweets. Ask your waiter about the selection of the day.
Spør din servitør.