Serveres ute hele dagen. Inne frem til kl. 18.00.
BRYGGEMENY
BRYGGEMENY
FISKESUPPE
Vår egen kremet fiskesuppe, serveres med brød og smør.
Creamy fish soup served with bread and butter.
* Skalldyr, fisk, melk, selleri, sulfitt, hvete(brød),
Liten 195,- Stor 275,-
SKAGENSMØRBRØD
Skagenrøre med håndpillede reker, krepsehaler og ørretrogn. Serveres på loff med salat.
«Skagenrøre» with shrimps, crayfish and roe. Served on white bread with salad.
* Skalldyr, egg, hvete, melk, fisk, sennep, sulfitt,
225,-
MOULES FRITES
Ferske blåskjell dampes med eple, ingefær, løk, persille, hvitvin og fløte.
Serveres med pommes frites og aioli.
Fresh mussels steamed with apple, ginger, onions, parsley, white wine and cream. Served with fries and aioli.
* Melk, bløtdyr, sulfitt, egg, sennep,
285,-
TARTAR AV KALV
Trøffelost, syltet rødløk, potetchips og gressløk majones.
Veal tartare with truffle cheese, pickled red onion, potato chips and chive mayonnaise.
* Melk, egg, sennep, sulfitt,
235,-
SALAT MED LAKS
Salat med varmrøkt laks, syltet fennikel, puffet byggryn, yuzu-vinaigrette og gressløk majones.
Salad with hot smoked salmon, pickled fennel, puffed barley, yuzu vinaigrette and chive mayonnaise.
* Fisk, sennep, egg, hvete, sulfitt,
295,-
KYLLINGSALAT
Salat med kylling, parmesan, tomat, fritert lefse, ramsløkpesto og parmesandressing.
Chicken salad with parmesan, tomato, fried potato cake, ramson pesto and parmesan dressing.
* Hvete, sulfitt, egg, melk, fisk,
285,-
PANERT TORSK
Steam buns med panert torsk, nykål, fennikel, ponzu glaze, purremajones og peanøtt-vinaigrette.
Steam buns with breaded cod, cabbage, fennel, ponzu glaze, leek mayonnaise and peanut vinaigrette.
* Fisk, hvete, sulfitt, soya, egg, sesamfrø, peanøtter,
285,-
LANGE
Brokkolini, tørket tomat, syltet småtomat, puffet risnudler, selleri velouté og poteter.
Ling with broccolini, dried tomato, pickled small tomato, puffed rice noodles, celery velouté and potatoes.
* Melk, sulfitt, fisk,
425,-
SKALLDYRTALLERKEN
Snøkrabbe, kreps, reker og marinert krabbe med salat og syltet grønnsaker. Serveres med loff og aioli. Legg til østers 60,- per stk. eller blåskjell 100,-
Shellfish plate – Snow crab, crayfish, shrimps and marinated crab with salad and pickled vegetables. Served with white bread and aioli. Add oysters 60,- per piece or mussels 100,-.
* Skalldyr, bløtdyr, hvete(brød), egg, melk, sulfitt, sennep,
795,-
OKSEHALERAGU
Tørket bifftomat, syltet østerssopp og parmesan med potet- og persillerotmos.
Oxtail ragu with dried beef tomato, pickled oyster mushroom and parmesan with potato and parsley root mash.
* Melk, sulfitt, selleri,
245,-
SVINENAKKE
Grillet pak choi og vårløk, puffet svinesvor, skorsonnerotchips, hvitvinssaus med svart hvitløk og poteter.
Pork neck with pork loin, grilled pak choi and spring onion, salsify chips, white wine sauce with black garlic and potatoes.
* Melk, sulfitt, sennep,
385,-
OVNSBAKT BLOMKÅL
Persillerotpuré, sennepsfrø, persillerotchips, grønnkål, brunet smør og poteter.
Oven baked cauliflower with parsley root puree, mustard seeds, parsley root chips, kale, browned butter and potatoes.
* Melk, mandler, sulfitt, sennep,
335,-
SITRON MADELEINE
Hvit sjokolademousse, sitronkrem og blodappelsinsorbet.
Lemon Madeleine with white chocolate mousse, lemon curd and blood orange sorbet.
* Hvete, melk, egg,
185,-
KOKOS PANNA COTTA
Bringebær gel, pistasj og lime- og basilikumsorbet.
Coconut panna cotta with raspberry gel, pistachio and lime and basil sorbet.
* Melk, pistasjnøtter, egg,
195,-
KIRSEBÆR & SJOKOLADE GANACHE
Appelsinkake, karamelliserte gresskarkjerner og kirsebærsorbet.
Cherry and chocolate ganache with orange cake, caramelized pumpkin seeds and cherry sorbet.
* Hvete, melk, egg,
215,-
BARNEMENY
PØLSER OG POMMES FRITES barn
* Selleri, sulfitt,
135,-
PANERT TORSK MED POMMES FRITES barn
* Selleri, sulfitt, fisk, hvete, egg,
155,-
VANILJEIS barn
Sjokoladesaus og krystallisert sjokolade.
* Melk, egg,
95,-