
A LA CARTE
FORRETTER
FISKESUPPE
Vår egen kremede fiskesuppe
Creamy fish soup
* Skalldyr, fisk, melk, selleri, bløtdyr, sulfitter,
175,-
KAMSKJELL
Serveres med blomkålkrem, krutonger og syrlig eplevinaigrette.
Pan fried scallops with cauliflower purée, crutons and apple vinaigrette.
* Bløtdyr, sulfitter, melk,
185,-
HVITLØKSREKER
Reker i smør og olje, med hvitløk og chili.
Shrimps in butter and oil, with garlic and chili.
* Skalldyr, melk,
175,-
SOMMERSALAT
Sprøstekt spekeskinke, Rosalita, jordbær, ristet gresskarkjerner og løvetannsirup.
Summersalad – crispy cured ham, Rosalita cheese, roasted pumpkin seeds and dandelion syrup.
* Melk,
175,-
HOVEDRETTER
FISKESUPPE
Vår egen kremede fiskesuppe.
Creamy fish soup.
* Skalldyr, fisk, melk, selleri, bløtdyr, sulfitter,
245,-
HAVABBOR
Serveres med asparges, lett syltet knutekål, dillolje og skalldyrbisque.
Sea bass served with asparagus, pickled kohlrabi, dill oil and shellfish bisque.
* Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter,
355,-
KVEITE
Serveres med nepe, romanesco, vårløk, kjørvel- og spinatolje og blåskjellsaus.
Halibut served with turnip, romanesco, spring onion, chervil- and spinach oil and mussel sauce.
* Fisk, bløtdyr, melk, sulfitter,
425,-
SKALLDYRTALLERKEN
½ grillet hummer, nystekte kamskjell, nydampet blåskjell, kreps og reker. Serveres med loff, majones og aioli.
Shellfish plate - ½ grilled lobster, scallops, mussels, crayfish and shrimps. Served with white bread, mayonnaise and aioli.
* Skalldyr, bløtdyr, hvete, egg, melk, sulfitter,
785,-
VEGETAR
Grillet nykål, minigulrøtter, asparges, syltet reddik, linser og kaldpisket hollandaise.
Grilled cabbage, baby carrots, asparagus, pickled radish and hollandaise.
* Melk, sulfitter, egg,
275,-
ANDEBRYST
Serveres med savoykål, aspargesbønner, søtsyltet eple og kyllingvelouté.
Duckbreast served with savoy cabbage, green beans, sweet pickled apple and chicken velouté.
* Melk, sulfitter,
365,-
YTREFILET AV KALV
Serveres med minigulrøtter, nykål, syltet reddik, estragonemulsjon og chimichurry.
Veal sirloin served with baby carrots, kale, pickled radish, tarragon emulsion and chimichurri.
* Sulfitter, egg, melk,
395,-
DESSERTER
SORBETTALLERKEN
Tre kuler hjemmelaget sorbet med frukt og bær.
Three scoops of homemade sorbet with fruit and berries.
*
145,-
RABARBRASUPPE
Serveres med ferske jordbær, sitronmarengs og vaniljeis.
Rhubarb soup with fresh strawberries, lemon meringue and vanilla ice cream.
* Egg, melk,
155,-
PANNA COTTA
Lime panna cotta med vanilje og jordbær.
Lime panna cotta with vanilla and strawberries.
* Melk,
155,-
MELKESJOKOLADE CRÉMEUX
Serveres med krystallisert melkesjokolade og pasjonsfruktsorbet.
Milk chocolate crémeux served with crystallized milk chocolate and passion fruit sorbet.
* Egg, melk,
165,-