A LA CARTE
FORRETTER
ØSTERS
Agurk – dill
(Naturell ved forespørsel)
Oysters – cucumber – dill
(Natural on request)
* Bløtdyr, sulfitt,
1 stk. 60,-
KREMET FISKESUPPE
Fisk – reker – purre – selleri – fennikel - urteolje
Creamy fish soup – fish – shrimps – leek – celeriac - fennel – herb oil
* Skalldyr, fisk, melk, selleri, sulfitt, bløtdyr,
195,-
JORDSKOKKSUPPE
Skogsopp – fennikel salami – syltet tyttebær
Jerusalem artichoke soup – mushrooms – fennel salami – pickled lingonberry
* Melk, sulfitt, selleri,
215,-
OKSEHALE RAVIOLI
Syltet knutekål – fermentert søtpotet med chili – solsikkekjerner - kylling dashi med shiitake – solbærolje
Oxtail ravioli –pickled kohlrabi – fermented sweet potato with chilli – sunflower seeds – chicken dashi with shiitake – blackcurrant oil
* Hvete, melk, egg, sulfitt, selleri,
215,-
NYPOTET MED LØPSTIKKE
Avruga kaviar – sprøtt kyllingskinn – purremajones – blanquette saus
New potato with lovage – Avruga caviar – crispy chicken skin – leek mayonnaise – blanquette sauce
* Egg, fisk, sulfitt, melk,
225,-
HOVEDRETTER
KREMET FISKESUPPE
Fisk – reker – purre – selleri – fennikel – urteolje – brød med smør
Creamy fish soup – fish – shrimps – leek – celeriac - fennel – herb oil – bread and butter
* Skalldyr, fisk, melk, selleri, sulfitt, bløtdyr, hvete(brød),
275,-
LANGE
Stekt grønnkål – mandler – rosettkål – saltbakt rødbete – syltet gulbete - blåskjellsaus med safran
Ling - roasted kale - almonds - rosette cabbage - salt-baked beetroot – pickled yellow beetroot - mussel sauce with saffron
* Fisk, sulfitt, melk, bløtdyr, mandler,
435,-
FLEKKSTEINBIT
Fennikel – syltet pære – stikkelsbær – puffet potet – fermentert fennikel saus
Spotted catfish - fennel – pickled pear – gooseberry – puffed potato – fermented fennel sauce
* Fisk, melk, sulfitt,
445,-
ANDEBRYST
Krokett av andelår – gresskar – sautert savoykål – solbær - skorsonerrotchips - einebærsaus
Duck breast – duck leg croquette - pumpkin - sauteed savoy cabbage – blackcurrants - salsify chips - juniper sauce
* Sulfitt, melk, hvete, egg,
475,-
LAM MØRBRAD
Stekt kantarell – nepe – langtidsbakt selleri - selleripuré – salvieemulsjon - salviesaus
Lamb steak - fried chanterelle - turnip – long baked celery - celery puree - sage emulsion and sauce
* Melk, selleri, sulfitt, egg,
465,-
BAKT SELLERI
Sautert kantarell og savoykål – syltet nepe – potet- og purre terrine – skorsonerrotchips – fermentert fennikel saus
Baked celery - sauteed chanterelle and savoy cabbage - pickled turnip - potato and leek terrine – salsify chips – fermented fennel sauce
* Selleri, melk, sulfitt,
335,-
DESSERTER
SJOKOLADE DELICE
Rom-marinerte bjørnebær – sprøstekt lefse - hvit sjokolade - kumkvatsorbet
Chocolate delice - rum-marinated blackberries – fried flat bread - white chocolate - kumquat sorbet
* Melk, egg, hvete,
185,-
PLOMMEKOMPOTT
Luftig plomme- og vaniljekrem - karamellisert loff og hasselnøtter – plommesorbet med sviske
Plum compote – airy plum and vanilla cream - caramelized loaf and hazelnuts - plum sorbet with prunes
* Melk, hvete, hasselnøtter, egg,
195,-
NORSKE OSTER
Salte nøtter – søtt tilbehør – sesam- og surdeigsknekkebrød
Norwegian cheeses – salty nuts – sweet accessories – sesame and sourdough crisp bread
* Hvete, melk, valnøtter, mandler, sulfitt, sesam, cashewnøtter,
225,-