• MENY
  • BORDBESTILLING
  • HVA SKJER?
  • OM OSS
  • PIEDER RO’S VENNER
  • MENY
  • BORDBESTILLING
  • HVA SKJER?
  • OM OSS

A LA CARTE

FORRETTER

FISKESUPPE

Vår egen kremede fiskesuppe

Creamy fish soup

* Skalldyr, fisk, melk, selleri, bløtdyr, sulfitter,

175,-

KAMSKJELL

Serveres med blomkålkrem, krutonger og syrlig eplevinaigrette.

Pan fried scallops with cauliflower purée, crutons and apple vinaigrette.

* Bløtdyr, sulfitter, melk,

185,-

HVITLØKSREKER

Reker i smør og olje, med hvitløk og chili.

Shrimps in butter and oil, with garlic and chili.

* Skalldyr, melk,

175,-

SOMMERSALAT

Sprøstekt spekeskinke, Rosalita, jordbær, ristet gresskarkjerner og løvetannsirup.

Summersalad – crispy cured ham, Rosalita cheese, roasted pumpkin seeds and dandelion syrup.

* Melk,

175,-

HOVEDRETTER

FISKESUPPE

Vår egen kremede fiskesuppe.

Creamy fish soup.

* Skalldyr, fisk, melk, selleri, bløtdyr, sulfitter,

245,-

HAVABBOR

Serveres med asparges, lett syltet knutekål, dillolje og skalldyrbisque.

Sea bass served with asparagus, pickled kohlrabi, dill oil and shellfish bisque.

* Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitter,

355,-

KVEITE

Serveres med nepe, romanesco, vårløk, kjørvel- og spinatolje og blåskjellsaus.

Halibut served with turnip, romanesco, spring onion, chervil- and spinach oil and mussel sauce.

* Fisk, bløtdyr, melk, sulfitter,

425,-

SKALLDYRTALLERKEN

½ grillet hummer, nystekte kamskjell, nydampet blåskjell, kreps og reker. Serveres med loff, majones og aioli.

Shellfish plate - ½ grilled lobster, scallops, mussels, crayfish and shrimps. Served with white bread, mayonnaise and aioli.

* Skalldyr, bløtdyr, hvete, egg, melk, sulfitter,

785,-

VEGETAR

Grillet nykål, minigulrøtter, asparges, syltet reddik, linser og kaldpisket hollandaise.

Grilled cabbage, baby carrots, asparagus, pickled radish and hollandaise.

* Melk, sulfitter, egg,

275,-

ANDEBRYST

Serveres med savoykål, aspargesbønner, søtsyltet eple og kyllingvelouté.

Duckbreast served with savoy cabbage, green beans, sweet pickled apple and chicken velouté.

* Melk, sulfitter,

365,-

YTREFILET AV KALV

Serveres med minigulrøtter, nykål, syltet reddik, estragonemulsjon og chimichurry.

Veal sirloin served with baby carrots, kale, pickled radish, tarragon emulsion and chimichurri.

* Sulfitter, egg, melk,

395,-

DESSERTER

SORBETTALLERKEN

Tre kuler hjemmelaget sorbet med frukt og bær.

Three scoops of homemade sorbet with fruit and berries.

*

145,-

RABARBRASUPPE

Serveres med ferske jordbær, sitronmarengs og vaniljeis.

Rhubarb soup with fresh strawberries, lemon meringue and vanilla ice cream.

* Egg, melk,

155,-

PANNA COTTA

Lime panna cotta med vanilje og jordbær.

Lime panna cotta with vanilla and strawberries.

* Melk,

155,-

MELKESJOKOLADE CRÉMEUX

Serveres med krystallisert melkesjokolade og pasjonsfruktsorbet.

Milk chocolate crémeux served with crystallized milk chocolate and passion fruit sorbet.

* Egg, melk,

165,-

Tilbake til meny valg