WINEMAKERS DINNER MED WEINGUT MATTHIAS GAUL

Velkommen til en minnerik kveld med mat og vin i kombinasjon torsdag 20. februar kl 19.00!

Vi på Pieder Ro har gleden av å invitere til Winemakers Dinner med Tobias Müller fra vinhuset Matthias Gaul i Pfalz, Tyskland. Denne kvelden vil Tobias fortelle oss vingårdens historie, litt om vinregionen Pfalz og forklare de forskjellige vinene dere får servert.

Til disse deilige tyske vinene skreddersyr kjøkkenet en nydelig 4-retters middag.

Matthias Gaul er en av Tysklands store vintalenter i moderne tid. Helt siden 1996 har tredje generasjon Matthias Gaul drevet den familieeide vingården i den nordlige delen av Pfalz i Asselheim. Han har 35 hektar og produserer ca 300 000 flasker årlig.

Jordsmonnet består av kalk, leire med store og små steiner. Dette er med på å gi fruktige og mineralske viner. Alt arbeid i vinmarkene foregår manuelt for hånd, og hans motto er «Wir lassen unseren Trauben Zeit» - «Vi gir våre druer tid». Vinmarkene ligger i sørvendte skråninger. De jobber mange timer i vinmarkene for å oppnå perfekt modning og 100% sunne druer som gir best mulig kvalitet og konsentrasjon. De har et kjølig klima i den nordlige delen av Pfalz regionen. Hovedsorten av druer som dyrkes her er Pinot Noir og Riesling, men de dyrker også en mindre andel andre druer. I 2017 fikk han utmerkelsen «Auf des Jahres» i vinguiden Eichelmann og Vinums pris for beste tyske rødvin, noe som har gjort at han har fått tilnavnet «King of Pinot».

Dette er en unik mulighet man bør få med seg! Du får smakt deg gjennom viner, med vinmakeren som guide for kvelden - her er det bare å glede seg til en kveld med høy kvalitet og kompetanse.
Send oss en mail til post@pieder-ro.no for å booke deg plass!

Pris for 4-retters middag med viner forklart av produsenten selv er 995,- kroner per person.