WINEMAKERS DINNER MED ANTINORI

Velkommen til en minnerik kveld med mat og vin i kombinasjon onsdag 20. oktober kl 19.00!
Vi på Pieder Ro har gleden av å invitere til winemakers dinner med det verdensberømte vinhuset Antinori. Vi får besøk av deres eksport manager Alessandro Leone som skal lede oss gjennom kvelden.
Her vil Alessandro fortelle om Antinori's historie, deres vingårder og forklare de forskjellige vinene dere får servert.
For bare et par uker siden ble Antinori's vingård i Toscana kåret til det nr. 6 beste i verden!
Familien Antinori begynte å produsere vin allerede i 1385 og er i dag en stor og svært moderne produsent av kvalitetsvin i Italia, i tillegg til Ungarn, Malta og Romania, California og Chile. Firmaet styres i dag av Marchesi Piero Antinori, godt hjulpet av døtrene Albieria, Allegra og Alessia. «Tignanello» ble lansert i 1971, og var med på starte fenomenet ‘Supertoskanere’. Noen år senere ble Solaia lansert. Blant Antinoris eiendommer finner man de berømte eiendommene Tignanello, Guado al Tasso, Pèppoli, Badia a Passignano og Tenuta La Braccesca i Toscana, og Castello della Sala i Umbria.
Dere vil få servert aperitif ved ankomst, og iblant vinene er det fantastiske Tignanello. Det vil bli servert en nydelig 4-retters meny med fire viner fra vinhuset Antinori.
Dette er en unik mulighet man bør få med seg! Du får smakt deg gjennom viner, med Alessandro som guide for kvelden - her er det bare å glede seg til en kveld med høy kvalitet og kompetanse.
Send oss en mail til post@pieder-ro.no for å booke deg plass!
Pris for 4-retters middag med viner er 1190,- kroner per person.