Forretter:

Fiskesuppe

Kremet fiskesuppe.

Creamy fish soup.

Inneholder: Skalldyr, fisk, melk, selleri, bløtdyr, sulfitter.

155,-

Kamskjell

Stekte kamskjell serveres med krabbe Wonton og skorsonerrot puré.

Fried Scallops served with crab Wonton and salsify puree.

Inneholder: Bløtdyr, skalldyr, hvete, melk.

155,-

Rype

Stekt rype serveres med eple- og persillerot puré, og einebær sjy, Laphroaig marinerte tyttebær

Grouse served with apple- and parsley puree,

Laphroaig marinated lingonberries and juniper jus.

Inneholder: Selleri, melk, sulfitter.

155,-

Fiskeretter:

Breiflabb

Ovnsbakt Breiflabb med grillet squash og asparges, serveres med tomat- og chorizo saus.

Oven baked Monkfish with grilled squash and asparagus,

served with tomato- and chorizo sauce.

Inneholder: Fisk, selleri, sulfitter.

355,-

Laks

Stekt laks serveres med en kremet risoni, trøffelolje og hvitvin skum.

Fried salmon served with a creamy risoni with truffle oil and white wine foam.

Inneholder: Fisk, hvete, melk, sulfitter.

335,-

 

Torsk/Skrei

Torsk serveres på tradisjonelt vis med rogn, gulrøtter og Sandefjordsmør.

Cod served traditionally with roe, carrots and «Sandefjordbutter».

Inneholder: Fisk, melk.

355,-

 

Fiskesuppe

Kremet fiskesuppe.

Creamy fish soup.

Inneholder: Skalldyr, fisk, melk, selleri, bløtdyr, sulfitter.

275,-

Kjøttretter:

Biff

Indrefilet av Okse med estragon smør,

serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, sellerirotpuré og rødvinsaus.

Beef tenderloin with tarragon butter,

served with oven baked root vegetables, celery puree and red wine sauce.

Inneholder: Melk, selleri, sulfitter.

355,-

 

Hjort

Filet av Hjort

Bakt blomkål med grønnkålchips og solsikkekjerner, serveres med en soppsaus.

Deer with oven baked cauliflower with kale chips and sunflower seeds,

served with a mushroom sauce.

Inneholder: Melk.

355,-

 

Vegetar

Caponata pasta serveres med parmesan.

Caponata pasta served with parmesan cheese.

Inneholder: Selleri, hvete, melk.

225,-

Desserter:

Crème Brûlée

Klassisk crème brûlée med klementin sorbet.

Classic crème brûlée with clementine sorbet.

Inneholder: Egg, melk.

135,-

 

Gratinerte Bringebær

Bringebær overtrukket av hvitvinsabayonne, gratineres og serveres med vaniljeis.

Raspberries baked with a glaze of white wine sabayonne,

gratinated and served with ice cream.

Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter.

155,-

 

Konfektkake

Konfektkake med ganache serveres med sjokolademousse.

Chocolate ganache cake served with chocolate mousse.

Inneholder: Melk.

145,-